Journalresa till Lissabon

Att resa i Europa är idag otroligt enkelt. Det har blivit enklare dels genom EU men också eftersom det finns olika sätt att ta sig framåt. Även om man väljer det enklaste, flyg, behöver det inte nödvändigtvis bli en dyr affär. Ska man turista i Europa är Lissabon i Portugal definitivt att rekommendera. En vacker stad med massor att göra och mycket att se. Du kommer inte att ångra en resa till denna vackra stad och provins.

Att göra i Lissabon

Det finns alltid något att göra i Lissabon oavsett hur man är som person. Man behöver inte heller planera sin resa när det kommer till saker att se och uppleva eftersom staden är ganska kompakt och det är främst fötterna man använder, så planering är överflödigt om man inte tänkt ta sig utanför staden. Eftersom Lissabon är en kulturstad finns det otroligt mycket att se i stil av muséer, vackra universitet och bibliotek. Även stadsmiljön är otroligt vacker och sevärd. Man bör inte heller glömma de slottsmiljöer man hittar i staden.

För den som gillar att äta och dricka finns det en hel del i utbudet. Det finns många caféer och restauranger att besöka, många av dem har uteservering så att man kan njuta av vädret samtidigt som man äter. Det finns allt från billigare hak till dyra gourmetrestauranger.

Gillar man att shoppa så finns det inte heller någon brist på den fronten. Det finns väldigt mycket butiker att besöka där du kan hitta det mesta. Men det finns också en hel del shoppingcenter, många av dem väldigt stora med massvis med butiker där du kan shoppa loss. Att spendera väldigt mycket pengar i Lissabon är enklare än man kan tro så man bör vara försiktig med det. Det finns också ett stort utbud av prisklasser när det kommer till butiker, något man bör ha i åtanke när man väljer affär beroende på ens budget.

Saker att ta med till Lissabon

Det finns en del saker som du bör ta med till Lissabon innan du reser dit. Du bör till exempel ta med dig egna underkläder, såsom bh, trosor eller kalsonger om cialis 5mg prix en pharmacie du är man. Annars behöver du använda hotellets tvättservice eftersom man inte bör bära otvättade nyinköpta underkläder. Kom också ihåg medicin och andra viktiga saker du inte klarar dig utan eftersom det inte är säkert att man får tag det enkelt i ett annat land.

Eftersom Lissabon är en otroligt vacker stad med postkortsmiljö så är det också en otroligt bra idé att du tar med dig en kamera. Det finns väldigt mycket att fota som du sedan kan visa för familj och vänner, eller spara så att du aldrig glömmer din oförglömliga resa till Lissabon i Portugal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *