Snöskotersafari i Sverige

Upplev ett äkta vinteräventyr där guiden tar dig med på en snöskotersafari i den svenska vildmarken. Snöskotersafari är en helt underbar upplevelse. Det kommer att ta dig genom hisnande och fantastisk snöiga landskap och kommer att innehålla en paus med några varma drycker och lunch, förmodligen vid en värmande eld, medan du tar i den vackra naturen. Snöskoter ger dig en känsla av frihet, spänning och får adrenalinet att pumpa när du kör genom skogen, öppen mark och över is. Det är lika lämpad för mer adrenalinstinna och erfarna snowmobilers som det är för nybörjare och barnfamiljer som vi justerar rutten och hastigheten för din grupp. Den minsta kan också delta i bekvämligheten av snöskotern släde.

Skotersafari i riktig vildmark – Weekend

Du blir vanligtvis upphämtad på flygplatsen i Arvidsjaur och köra över till Lodge där du bor i en av våra vildmarks inredda rum i Lodge eller i någon av våra stugor i området. Vi börjar den första dagen med en 2-3 timmars norrsken skotersafari. Middag serveras på Lodge och du har tillgång till vår lounge och bastu där du kan koppla av under kvällen och förbereda er för morgondagens äventyr. I vår butik har du möjlighet att köpa förfriskningar, tilltugg och en hel del av vildmark utrustning och souvenirer.

Om du funderar på att ha denna typ av erfarenhet i Sverige kan du ta en titt på lägenhetsbyte, och har mod och gå.

När man har ätit frukost på vildmarks Café förbereder ni er för nästa skotersafari (tillsammans med en guide) som kommer att pågå i cirka sex timmar. Under dagen kommer vi att ta en paus och äta lunch, förmodligen på http://www.cialisgeneriquefr24.com/cialis-achat-en-ligne/ en varm lägereld. Det kommer naturligtvis också vara varma drycker tillgängliga. Väl tillbaka på Lodge middag serveras och du kommer återigen att ha tillgång till loungen och bastu där du kan koppla av och diskutera dagens äventyr.

Förutom den öppna spisen i vardagsrummet, har vi också utrustat alla rum med en eldstad så även här du njuta av eldens dansande lågor och värmande glöd.

Frukost åter eras i vildmarks cafét fter vi fortsätter vår skoter äventyr och följ guiden i öknen. Precis som föregående dag, kommer snöskotersafari varar ca 6 timmar och kommer att omfatta lunch och varma drycker. Den skotertur tar oss genom underbara vinterlandskap träsk, frusna sjöar och genom skogar. Med lite tur kan vi även se den lokala vilda djur såsom renar, rävar, lodjur, tjäder, orre och tjäder eller kanske skogens konung – älgen. Middag kommer återigen att serveras på Lodge och du kommer naturligtvis att ha tillgång till Lounge och bastu.

 

Frukost serveras i vildmarken Café och då är det dags för avfärd och transport tillbaka till Arvidsjaurs flygplats.

Res direkt till Arvidsjaur:

Det finns flera flygbolag, för ex NextJet och SAS, som flyger till Arvidsjaur Airport (närmast Vildmarkslodgen), Luleå Airport och Skellefteå Airport, vanligtvis via Stockholm Arlanda. Pro Sky har direktflyg från Stuttgart, Tyskland till Arvidsjaur. FlyCar har direktflyg från flera tyska flygplatser till Arvidsjaur.

Både FlyCar och Pro Sky har en tidtabellen för fredag / måndag så det är lätt att göra en lång weekend resa med några underbara vinteraktiviteter i svenska Lappland. Pro Sky har även flyg på andra dagar, vänligen kontakta dem direkt för mer detaljerad information.