Det viktigaste för en festival-Exklusivt för män

Sommar kan vara allt om semester vid stranden, stora sportevenemang och sparka boll fram och tillbaka i trädgården, men det är OCKSÅ säsongen festivaler och camping. Och om du är på väg ut till en endags musikfestival, en spelning som sträcker sig över en weekend, eller pitching upp i en skog någonstans, kommer du fortfarande vilja se (och lukta) anständigt. Så här är några grooming väsentligheter värt att packa ner i ryggsäcken.

Duschen i ett paket.

Någonstans där du befinner dig kanske du måste klara dig utan rinnande vatten? Om du inte kan tvätta håret, torka det! Våtservetter är ett utmärkt komplement till en mans grooming arsenal. Inte bara är de bra för rengöring av ansiktet och ta bort solkräm, de är praktiskt för fräscha upp armhålorna också. I en idealisk hudvårds värld, skulle du inte använda ansiktsservetter som en renande metod, men under de udda dagar på en festival, så kommer det inte att lite här och där skada din hy. Torr schampo som vi har nämnt tidigare i en av våra andra artiklar är ett bra komplement till din festivals mest väsentliga delar. Men tänk på att det faktiskt inte rengör håret direkt, utan det ger intryck av att håret är ren och ser rent ut. Det absorberar överflödigt fett och fräschar upp omedelbart. För att få ut det mesta av ditt sprut med schampot föreslår vi att du sanktionerar ut det genom håret med fingrarna och tillämpar det i botten. Är det en spray så föreslår vi att du sprayar på avstånd för att undvika ett dammigt vitt utseende, och efter du sprayat så rufsa händerna genom håret för att fördela ut produktens innehåll. Tänk på att du alltid kan använda lite mer om det skulle behövas.
Det finns gott om torr schampo ute så det är bara att välja och vraka.

En kompakt Deodorant

När du är ute hela dagen, upp hela natten och inte har så mycket utrymme kvar för att bära saker, behöver du en antiperspirant deodorant som är effektiv men kompakt.
Om du ska ut i affären och leta efter produkter så har några av de bästa festivalvänliga produkter eller om du letar på en online-butik, såsom Made4men.se, detta är varumärken/produkter som ser till att dramatiskt minimera storleken på det som du behöver packa ner i din väska. Du får fortfarande samma mängd produkt, men i en mycket mindre behållare.

Det matliga

Festival mat är inte bara en utmaning för magen, kan det vara en utmaning för andningen också. En annan faktor som gör munnen torr är alkohol (Ja, vi pratar festival här). För att se till att din andedräkt är så

färsk som möjligt, är en del av den essentiella delen av din necessär att bära med dig t.ex. vissa produkter från webbplatsen tidigare nämnts, och att hela tiden ha den nära tillhands.